Singer-songwriter Gitta de Ridder in Corrosia

Geschreven door Redactie

De Almeerse Gitta de Ridder geeft in deze show een kijkje in haar nieuwe album. Dit is namelijk geen normaal album: Een op klompen. 

Voor Ridders derde album  'To our children' is Gitta acht maanden lang op reis gegaan. Ze is door Europa gereisd en hier heeft ze inspiratie opgedaan voor haar nieuwe muziek. Haar derde album is een ode aan de Europese Cultuur.

Wie is Gitta de Ridder? Gitta studeerde aan de Tilburgse rockacademie. Je herkent haar aan haar pop-rock tot folk-achtige sound. Onder andere andere Leonard Cohen, Joni Mitchell en Björk zijn inspiratiebrokken voor de Ridder. 

De show begint om 15:00 uur en duurt 1,5 uur. Als je online kaarten bestelt kost een kaartje 14 of 16 euro, afhankelijk van je stoel. Als je aan je kassa je kaarten koopt, kost een kaartje tussen de 15 en 17 euro. Studenten krijgen uiteraard korting: zij betalen maar 8 euro!

Heb jij ook zin in een middagje muziek en theater? Klik dan op deze link en ga gezellig kijken en luisteren naar Gitta de Ridder! 

Onze Ambassadeurs