Het Leeuwerikpad sluit tot april

Geschreven door Redactie

Het Leeuwerikpad tussen de Vogelweg en voorbij de Groene Kathedraal in Almere is van 19 oktober tot half april 2021 afgesloten voor fietsers en wandelaars. Er is een omleidingsroute ingesteld.

Het komende jaar bouwt Reimert Bouw en Infrastructuur in opdracht van provincie Flevoland een fiets- en voetgangersbrug over de verdubbelde Waterlandseweg en de Hoge Vaart in Almere.

Tijdens de werkzaamheden geldt een omleidingsroute voor fietsers en wandelaars. Fietsers en wandelaars vanuit Almere-Hout gaan via de N706 Vogelweg, over de Tureluurweg en het fietspad langs Dorpslandgoed 't Eemgoed naar het Leeuwerikpad richting de Groene Kathedraal. Voor fietsers en wandelaars komend vanaf de Groene Kathedraal geldt dat zij via het Leeuwerikpad voor de Groene Kathedraal, langs Dorpslandgoed 't Eemgoed naar de Tureluurweg gaan om richting Almere-Hout te komen. 

Onze krant nog niet ontvangen?