Almere Onderneemt: Madame Jeanette

Geschreven door Redactie

Waar je veel restaurants, eigenlijk Toko’s van hebt, is de Surinaams- Javaanse keuken. Deze keuken is eigenlijk overal populair. En dus ook in Almere.

Op Thuisbezorgd kan je uit vele opties kiezen maar, een restaurant waar je kan genieten van de Surinaamse keuken en in een gezellige sfeer zit, was er nog niet.
Tot Peter Alvarez zijn Madam Jeanette naar het Belfort Plein bracht. Samen met heerlijke muziek en een tropische inrichting, waan je je echt een beetje in Suriname. Dit brengt een geheel nieuwe ervaring wanneer je Surinaams wilt eten maar dit buitenshuis wilt doen.

Dat is ook het doel van Peter, om iedereen meer te laten genieten wanneer je Surinaams eet.

Nu we in de Corona periode zitten heeft ook Peter mensen moeten laten gaan bij Madame Jeanette. Dit was onvermijdelijk, zoals voor vele ondernemers. Daarbij zag hij wel de kans om dingen anders te gaan doen. Zo heeft hij nu bijvoorbeeld iemand waarbij hij bara’s afneemt in plaats van deze zelf te maken door de kok.

Voor de Almeerders die willen ondernemen heeft Peter maar een ding te zeggen. Naast dat je iets heel goed kan, let vooral op de cijfers. Met andere woorden, je moet weten wat je binnen haalt en uitgeeft.

Wil je lekker Surinaams- Javaans eten in een heel mooi restaurant met Caribische sferen? Reserveer dan zeker bij Madame Jeanette.

Voor meer informatie kan je terecht op:

restaurantmadamejeanette

Bekijk hieronder de intervier:

Interview

Onze Ambassadeurs