Vrijwilliger zijn in het zonnetje gezet met Flevour Box

Geschreven door Redactie

Wethouder Jack Schoone heeft vrijwilliger Lia van Vliet in het zonnetje gezet met de overhandiging van de Flevour Box. De Flevour Box, gevuld met lokale producten, is een initiatief van Flevofood en is opgezet om lokale boeren te ondersteunen in de coronacrisis.

De wethouder sprak zijn waardering uit voor het vrijwilligerswerk dat Lia al jaren verricht voor Samsam, een lokaal initiatief waar mensen die alleen zijn of het wat minder hebben, kunnen aanschuiven voor een gezonde maaltijd in buurtcentrum De Windhoek. De inhoud van de box kwam daarbij goed van pas.


Gegroeid vanuit de coronacrisis om lokale ondernemers in Flevoland te helpen is de Flevour Box nu een vast product dat maandelijks te verkrijgen is met Flevolandse lokale producten. Inwoners van Flevoland kunnen zo kennismaken met het Flevolandse voedsellandschap en de seizoenen. De inhoud van de box wordt samengesteld met producten van boeren, tuinders, bakkers, brouwers, imkers en andere smaakmakers die lid zijn van de vereniging Flevofood. 


Onze Ambassadeurs