Paul! Parkcafé

Geschreven door Redactie

In tijden van crisis wordt men creatief, zo ook bij Paul Parkcafé op het Rio de Janeiroplein in Almere Buiten. Waar je normaliter terecht kon voor de lekkerste ontbijtjes, koffie, verse thee, zelfgebakken taart (de huisgemaakte appeltaart is hun specialiteit!) heerlijke broodjes, high tea’s en borrelhapjes, is de situatie nu even anders.


Hoewel het Parkcafé gesloten moet blijven kun je tóch genieten van al het lekkers dat ze maken. Het is namelijk mogelijk om op bestelling etenswaren af te halen of te laten bezorgen. Zo bezorgen ze elke zaterdagochtend luxe ontbijtjes door heel Almere. In het ontbijtpakket zit yoghurt met fruit & granola, verse ju, thee, een omeletje met ham, kaas en spek en een croissantje.  


Naast de ontbijtjes bezorgen ze ook borrelpakketten, lunchpakketten, high tea’s en nog veel meer. Maar onze favoriet is toch wel de Apfelstrudel bezorgservice van Paul Parkcafé! De komende weken bezorgen ze namelijk deze warme huisgemaakte apfelstrudel met slagroom en vanillesaus gewoon bij jou thuis! Het pakket met vijf apfelstrudels kost 15,00 euro en bezorgen in Almere Buiten is gratis. Bezorgen in Almere Stad, Tussen de Vaarten en Hout kost 5,00 euro en bezorgen in Almere Poort en Haven kost 7,50 euro. Heb je een (klein) feestje te vieren? Bel dan even naar 036 8442865 en geniet van de lekkernijen!  


Onze Ambassadeurs