Zo doe je veilig de kerstinkopen

Geschreven door Redactie

Helemaal coronaproof en kerstklaar!

De maand voor kerst is meestal de maand van overvolle supermarkten en tuincentra.


Grote rijen voor de kassa’s en volgeladen karretjes. In coronatijd is dat niet het meest verstandige wat er is. Met deze tips doe je veilig je kerstinkopen en ontlast je de winkeliers! 

1. Ga doordeweeks en op rustige tijden


In het weekend is het vaak bommetjes druk in de winkels. Mensen met een drukke baan of gezin gaan vaak dan de kerstinkopen doen. Ga als het kan doordeweeks en dan het liefst vroeg in de ochtend of wat later op de avond. Dit zijn meestal de rustige tijden en dan kun jij rustig je boodschappenlijstje afwerken. Lekker toch? 


2. Maak gebruik van de extra koopavonden 


Verschillende tuincentra willen drukte in de weekenden voorkomen en plannen hierom koopavonden doordeweeks. Maak hier gebruik van als het kan! Zo voorkom je grote drukte in de weekenden en dat is fijn voor iedereen! 


3. Bestel online 


Als je het liefst binnen wil blijven, dan kun je je boodschappen en kerstspullen online bestellen. In de webwinkels heb je heel veel keuze aan kerstdecoratie. Ook het kerstdiner kun je online bestellen via de site van jouw supermarkt. Tip: Doe dit wel op tijd. Grote kans dat de bezorgdiensten het heel erg druk krijgen rond de kerst. 


Onze Ambassadeurs