Online gitaarlessen bij Gitaarles Almere Poort

Geschreven door Redactie

Heb je altijd al gitaarlessen willen volgen? Geen probleem, Gitaarles Almere Poort geeft online gitaarlessen. Ze doen dat tot en met 6 maart 2021.

De lessen worden uitgevoerd met het programma Zoom. Het is een gratis softwarepakket dat je kunt downloaden op je computer, tablet of telefoon. Met de speciale audio interface lijkt het net alsof je docent bij je thuis is.

Het lesmateriaal wordt gedeeld via Zoom. Als je nog nooit gitaar hebt gespeeld, maar het toch wilt leren kun je ook een proefles nemen. Ze begeleiden je zo goed tijdens de proefles dat je misschien wel overtuigd raakt en vaker lessen wilt nemen.

De lessen worden elke maandag tot en met donderdag gegeven en een gitaarles duurt 45 minuten. De lessen worden van 9:00 uur tot 13:30 uur gegeven. Dus als het je leuk lijkt om gitaar te leren spelen neem dan zeker een kijkje op hun website: www.gitaarlesinalmerepoort.nl en meld je aan voor een proefles!


Onze krant nog niet ontvangen?