Wensboom bij kinderboerderij Den Uylpark

Geschreven door Redactie

Altijd al eens een wens voor Stedenwijk gehad, maar nooit de stap genomen om hier wat mee te doen? Of misschien heb je wel een bijzondere wens voor een dierbare? Laat dan jouw wens achter in de wensboom bij kinderboerderij Den Uylpark.

De boom maakt onderdeel uit van de ‘Lichtjesroute Stedenwijk’.  

Uit de boom wordt een aantal unieke wensen uitgekozen. Deze wensen gaan ook in vervulling. Meedoen kan door bij de kinderboerderij een plastic bal op te halen, daar jouw briefje met een wens in te doen en op te hangen in de boom. Wil jij liever de boom anders versieren, wees verrassend en wie weet gaat jouw wens dan wel in vervulling.

Houd tijdens het wandelen van de lichtjesroute te allen tijde de op dat moment geldende RIVM-richtlijnen aan. Het lopen van de route gebeurt op eigen risico. 


Onze krant nog niet ontvangen?