Waterproof sieraden: Baixa Jewelry 15% korting!

Geschreven door Redactie

Wij zijn fan van minimalistische sieraden en vinden het belangrijk dat sieraden lang mooi blijven. Onlangs vonden wij de prachtige sierraden van @baixajewelry op Instagram en wij hebben een leuke (Moederdags)kortingsactie voor jou geregeld! 

Vanuit hun atelier in Amsterdam ontwerpen, creëren en maken zij fijne gouden en edelstenen sieraden. De collecties veranderen maandelijks en krijgen vorm door zorgvuldig geselecteerde edelstenen en zoetwaterparels te combineren met 18K goud vergulde sieraden. Zo gaan de items jarenlang mee en is elk stuk de moeite waard.

Baixa Jewelry werkt hoofdzakelijk met roestvrij staal, deze legering van staal en chroom is corrosiebestendig. Het is sterk, duurzaam, gemakkelijk te onderhouden en verkleurt niet. Het 18-karaats verguldsel gaat jarenlang mee op roestvrij staal - in tegenstelling tot andere veelgebruikte metalen, zoals sterling zilver.

Wil jij jezelf of je moeder met Moederdag verrassen? Neem dan een kijkje in de collectie van Baixa Jewelry en gebruik de code ONSNIEUWS15 om 15% korting te krijgen op je bestelling in de online webshop op: www.baixajewelry.com. Deze actie loopt tot en met 1 juni 2021 en is te gebruiken bij een minimale bestelling van 25,00 euro.