AppieOVB releases single na single

Geschreven door Redactie

Na ‘Maak Het Op’ staat nu ook ‘Geen Tijd’ op Spotify

Zijn tweede single van 2021 staat nu online: ‘Geen Tijd’ is sinds april te beluisteren op Spotify. Onlangs lanceerde AppieOVB in maart al onder managementlabel One Million de single ‘Maak Het Op’.

Abdellah Akrim (21), ook bekend als AppieOVB, heeft in 2020 hard in de studio gewerkt aan het schrijven van nieuwe singles. De Almeerse rapper maakte zijn debuut bij het label One Million met de track ‘Maak het op’ (geproduceerd door Drayson Gashi). De videoclip van deze track is inmiddels ook te bekijken op YouTube.

‘Maak het op’ was slechts de warming up voor alles wat komen gaat. De 21- jarige Appie is dan ook vastberaden en meer dan klaar om de hitlijsten te veroveren. Zijn nieuwste single ‘Geen Tijd’ verwijst dan ook naar zijn verdere ontwikkelingen en groei. Appie wil graag aan zijn fans meegeven dat zij altijd positief moeten blijven, zeker in deze tijden. “Doe waar je zin in hebt en doe wat je gelukkig maakt. Waarom zou je pas morgen starten als je vandaag al gelukkig kunt zijn?”, aldus Appie.

Zijn volgende release die er aan komt is een nieuwe single, deze komt na de ramadan uit in mei. In de toekomst zou Appie graag een album willen releasen, maar dit zit er dit jaar nog niet in. Ben je ook benieuwd naar Appie’s verder ontwikkelingen? Volg Appie dan op Instagram via @appieovb.

Foto gemaakt door: Artemis Oculi

Onze Ambassadeurs