Super Happy Funn Week in Almere Stad

Geschreven door Redactie

Zijn jouw kinderen het thuis zitten ook zat, vervelen je kinderen zich ter plette en missen ze het om activiteiten te doen? Misschien is dit dan wel iets voor jou en je kind(eren) want, Warrior Academy gaat een feestweek organiseren van 3 tot 7. Na alle kinderfeestjes, kampen en trainingen bieden zij nu ook een ‘Super Happy Funn Week’ aan.

Tijdens de Super Happy Funn Week worden er allerlei leuke en sportieve activiteiten en spelletjes gedaan zoals voetballen, basketballen, trefballen en allerlei andere leuke dingen. Dit klinkt toch als muziek in de oren?

De feestweek wordt gevierd van 3 tot 7 mei van 09:00 uur tot 17:00 uur bij de hoofdvestiging (Warrior Academy Almere, Slufterplantsoen 10). Waar ze een groot voedbalveld, schoolplein en basketbalveld tot beschikking hebben.

Alle jongens en meiden in de leeftijd 4 t/m 12 jaar kunnen meedoen. Het kost 157,00 euro per kind voor de hele week en er kunnen maximaal 40 kinderen meedoen. Uiteraard wordt er ook rekening gehouden met de maatregelen zodat er veilig en leuk gespeeld kan worden.

Je kunt je kind opgeven via: https://warrioracademy.nl/product/super-happy-funn-week/


Onze Ambassadeurs