Miss Beauty Of Flevoland poseert in plastic jurk

Geschreven door Redactie


De meiden hopen op deze manier aandacht te krijgen voor het grote probleem


Mylene Cabri (26) wil samen met haar beste vriendin en mede model Elise Stokman (25) uit Almere iets betekenen voor het milieu.

Veel mensen denken dat modellenwerk alleen draait om het mooi zijn, maar er komt veel meer bij kijken.
Op dit moment zit Elise Stokman uit Almere in de finale van Miss Beauty Of Flevoland! Zij wil met de titel Miss Beauty Of Flevoland opkomen voor vrouwenrechten en het Milieu. Ze wil betekenis geven aan haar modellenwerk en de wereld op deze manier een klein beetje verbeteren. Haar statement heeft ze op een bijzondere manier vast laten leggen.

In plaats van te poseren in een luxe designerjurk, werd Elise op het strand gefotografeerd in een jurk gemaakt van plastic afval. De jurk had haar vriendin Mylene in elkaar gezet. “Binnen 2 weken had ik een complete jurk gemaakt van plastic afval. Eenmaal op het strand vonden we nog meer afval, dit hebben we vervolgens gebruikt als extra accessoire zoals een arm- of haarband.” Aldus Mylene Cabri.


De meiden hopen op deze manier aandacht te krijgen voor het grote probleem. Het gebeurt nog te veel dat mensen hun afval/plastic op straat of op het strand gooien. Buiten het feit dat het onwijs slecht is voor het milieu en het niet verteerbaar is, gaan er ook een hoop dieren aan dood. Deze beestjes hebben het niet verdiend om te sterven omdat een persoon te lui is om naar een afvalbak te lopen.


Iedereen dient zijn of haar rommel op te ruimen, blijf hieraan denken. Scheid je afval en help mee om de straten, bos en het strand schoon te houden.







Onze Ambassadeurs