Het nieuwe boek van Daphne Spijkstra uit Almere is verschenen!

Geschreven door Redactie

Met 'Ben en zijn draak - Zoektocht naar zichzelf' roept Daphne Spijkstra uit Almere kinderen op om hun eigen weg te volgen. Ben verandert als hij boos is in een draak, maar moet hij deze draak nou verslaan of juist zichzelf accepteren? Dit kinderboek met een belangrijke boodschap wordt sinds vrijdag 18 juni uitgegeven door Uitgeverij Boekscout.

Ken je dat gevoel dat je kookt van woede omdat dingen niet gaan zoals jij wilt? Ben en zijn vrienden gaan enthousiast aan de slag met het bouwen van een prachtige boomhut. Als zijn vrienden de bouwplannen niet volgen, wordt Ben woest! Hij verandert in een draak. Met een oorverdovende brul spuwt Ben vuur en jaagt hij iedereen weg. De volgende dag pesten de kinderen Ben op school. Verdrietig loopt hij weg en ontmoet andere kinderen die zijn probleem herkennen. Samen gaan ze op zoek naar Bens draak, maar moet hij zijn draak verslaan of juist redden? Deel jij het geheim met Ben?

Daphne Spijkstra (1979) roept met dit boek kinderen op hun eigen weg te volgen.
Ontdek je talent en wees trots op jezelf!

Daphne Spijkstra (1979) groeide op in Naarden. Als klein meisje wilde ze al schrijfster worden. Ze schreef verhaaltjes en gebruikte graag haar fantasie. Eigenlijk doet ze dat nog steeds, want in haar verhalen mengt ze verbeelding, realiteit en een vleugje psychologie. Terwijl ze schrijft, ziet ze de verhalen als een film in haar hoofd.
Ze heeft journalistiek gestudeerd en is nieuwsgierig naar de passie en achtergrond van mensen. Daarnaast is ze dol op kinderen én taal. Met deze combinatie schrijft ze graag kinderverhalen, maar kan ze haar nieuwsgierigheid en creatieve ei ook kwijt in interviews, columns en gedichten. Daphne heeft twee dochters en twee stiefdochters. Ben en zijn draak is haar eerste boek en ze is van plan om nog meer boeken te gaan schrijven.

Boekgegevens:
Titel: Ben en zijn draak - Zoektocht naar zichzelf
Auteur: Daphne Spijkstra
Verschijningsdatum: 18-06-2021    Aantal pagina's:      126
ISBN: 9789464315219    Geïllustreerd: ja
Verkoopprijs: 18,50 euro    Uitvoering: Paperback
* inclusief kosteloze verzending in Nederland en België

Onze Ambassadeurs