E-chopper huren in Almere

Geschreven door Redactie


Met een E-chopper zoef je geruisloos rond op de open weg.

E-choppers zijn nu helemaal de rage, huur zelf ook een keer een e-chopper en ervaar zelf ook hoe het is om op een e-chopper te rijden. Even onder de druk van het stadsleven weg dat kan dus met een stoere elektrische choppers. Voel je haren in de wind waaien.

Met deze robuuste E-chopper zoef je geruisloos rond over de open weg, door het bos of door de binnen stad. Een fantastische outdoor beleving met familie, vrienden of collega’s. De E-choppers zijn geluidstil, dus je kunt makkelijk communiceren tijdens de rit. Stippel van tevoren een route uit zodat je de tijd die je op de E-choppers hebt vol kan besteden.

E-chopper tour bij VV Adventure Almere

Onder leiding van een instructeur of aan de hand van een routekaart maak je tijdens dit superleuke bedrijfsuitje een mooie tocht op een stoere elektrisch aangedreven E-chopper. De E-Chopper tour is op basis van 2 deelnemers op 1 E - Chopper

Liever met een E-bike touren? In de E-Bike tour Almere met BBQ zit: 
  • 2 uur rijden
  • Minimaal 20 deelnemers
  • Tourtocht over de Oostvaardersplassen
  • Prijs is 72,50 per persoon
  • De Oostvaardersplassen vormen een natuurgebied van zo'n 5600 ha tussen Almere en Lelystad in de Nederlandse provincie Flevoland. Het gebied is ontstaan na de drooglegging van de Flevopolders en dus relatief jong. 
  • Ultimate Barbecue Experience op het BBQ plein van VV Adventure met overdekte en verwarmde Veranda's. Ook mogelijk in het GrandCafe. De bbq is incl: Soep - Gerookte rollade - Hamburger - Tandori - Sate - Cajun ribbetjes - Mixed Grill - Rauwkost salade - Amerikaanse Coleslaw - Aardappel salade - Pommes Frites - Stokbrood - Kruidenboter - Diverse koude sauzen - Sate saus - en zelfs IJs toe.
  • 5 drankjes per persoon

Wil je meer informatie over een E-chopper tour? Kijk dan op de website van VV Adventure. Onze Ambassadeurs