De nieuwste sierraden vind je bij My Jewllery

Ben je op zoek naar de meest on-trend sieraden, de nieuwste fashion trends, hippe accessoires en te gekke printjes? Dan ben je bij My Jewllery aan het goede adres.

Dagelijks worden nieuwe producten op de site gezet. Zoals kleding, kettingen, armbanden, oorbellen, ringen en nog veel meer. Het bedrijf is begonnen als hobby en het is uitgelopen tot een online e-commerce bedrijf met vestigingen overal in Nederland. My Jewellery streeft ernaar om modeliefhebbers te inspireren, zodat ze op de hoogte zijn van de laatste en nieuwste trends.

My Jewellery is geboren uit een hobby. Oprichter, Sharon Hilgers begon al op jonge leeftijd met het maken van sieraden, ene verkocht deze producten via facebook. Toen dit goed liep besloot ze haar baan als docent Frans op te geven en volledig te gaan voor haar passie. Vanuit die passie is ze in 2011 begonnen met de online verkoop van haar artikelen. Niet lang erna was het bedrijf groot en een toonaangevend e-commerce bedrijf, gerund door een groep creatieve werknemers die out of the box willen denken als het gaat om de mode- & e-commercewereld. Met als motto The sky is the limit is het bedrijf groot geworden.


Onze Ambassadeurs