Marc van Amstel terug op Easy 95.5 FM.

Marc van Amstel terug op Easy 95.5 FM. Foto gemaakt door: Easy FM, www.easyfm.nl


Marc van Amstel keert terug! Op zondag 8 augusus is Marc tussen 8 en 9 uur op Easy FM te beluisteren met Marc's Gouden Souveniers.

Je besluitert dan onder andere de ouverture uit “de Notenkraker” van Tchaikovsky, de Amerikaanse zangeres Elkie Brooks, de “Perzische Mars” van Johan Strauss, het Paris Combo met “On n’a pas besoin” en het “Brandenburgse Concert nummer 2” van Johann Sebastian Bach.

Verder hoor je muziek van de Vlaamse zanger Johan Verminnen met het nummer “Laat me nu toch niet alleen”. Ook hoor je het “Klarinetconcert” in A major (KV 622) van Wolfgang Amadeus Mozart en de Franstalige Canadese zanger Roch Voisine met “on the outside”. Tot slot zal Frank Duval met “Galaxis Zena” uit je speakers klinken.


Over Marc van Amstel

Marc van Amstel (Alkmaar, 24 november 1949) is een Nederlandse nieuwslezer, programmamaker en radio- en televisiepresentator. Van Amstel werkte voor Radio Noordzee Internationaal, de Wereldomroep, de Radionieuwsdienst van het ANP en de TROS. Hij was jarenlang actief voor Omroep Flevoland, o.a. als presentator van het tv-nieuws. Ook werkte Van Amstel voor RTV Utrecht. Hij presenteerde het programma Beeldgenoten op RTV Utrecht en in het verleden was hij het gezicht van het regionale opsporingsprogramma Bureau Hengeveld.


Over EASY 95.5 FM

EASY 95.5 FM is het radiostation van Almere met 24/7 nieuws en actualiteiten afgewisseld met muziek. De antenne van EASY FM staat op het World Trade Center. EASY FM is het radiostation van SPFA welke naast radio ook een televisiekanaal exploiteert. DJ’s zijn Jan van Veen (Candlelight), Luc van Rooij, Martin Stoker, Jorgen Raymann, Stefan Brau, Bob van Beeten, eva. EASY FM is regionaal te ontvangen via 95.5 FM, DAB+ en wereldwijd via de website. 

Onze Ambassadeurs