Flevour box

Geschreven door Redactie

Een box vol lokale producten

Deze box van Vereniging Flevofood zit helemaal vol met Flevolandse producten. Deze producten gaan van lokale wortels en uien tot en met platbrood en zelfs speltbrood. Van alles wat er in de buurt, gemeente en provincie wordt gemaakt vind je een kleine selectie in jouw box.

Wil je meer lokale producenten steunen? Ga dan naar www.lokaalvoedselflevoland.nl. Hier vind je bijna alle streek producten die je waarschijnlijk nog niet kenden. Op de website zijn ook verschillende recepten te vinden die je kunt maken met de reeds gekochte producten. Een extra ervaring voor je keuken dus. Voor nog een extra ervaring kun je de verhalen van producenten lezen.

Neem vooral een kijkje op de website en ervaar Flevoland van de andere kant. Heb je interesse in de Flevour Box? Ga dan naar https://www.lokaalvoedselflevoland.nl/flevourbox en bestel je eigen box!