Feestelijke heropening van Bij Brons

Geschreven door Redactie

Restaurant Bij Brons zit in Almere haven en het was een tijd gesloten. De rede hiervoor was dat de eigenaar en chef-kok niet meer goed kon functioneren na medische tegenslagen. Hij heeft vandaag een zware operatie maar morgen zal het restaurant in aangepaste vorm wel weer helemaal open gaan.

Restaurant Bij Brons is gevestigd op één van de mooiste locaties in Almere. Midden in de havenkom van Almere Haven. Sinds 2009 serveert het restaurant verassende gerechten die op bourgondische wijze worden gemaakt. In bijna elk gerecht zit wel iets wat verwijst naar vele streken in de wereld. Op deze manier heeft het restaurant een gevarieerde kaart met veel bijzondere gerechten.

Openingstijden zijn van woensdag t/m zondag vanaf 14.00 uur tot 22.00 uur. Keukenbestellingen kunnen tot 19.30 uur geplaatst worden. Reserveren kan ook telefonisch, eventueel inspreken, via 036-5401126.Onze Ambassadeurs