Markt in Almere stad!

Geschreven door Redactie

Iedereen heeft het weleens gezien, de markt in Almere stad.

Deze markt is ondertussen een echt fenomeen! Elke woensdag en zaterdag wordt het stadhuisplein omgetoverd tot gezellige markt. Je vindt hier de meest heerlijke groente, fruit, vlees en vis. Ook om de broden en koeken kun je niet heen. De geur van de notenkraam verspreid zich over de gehele markt samen met de heerlijke hamburgers die vers gebakken worden.

Niet alleen voor het lekkere eten kun je hier terecht, ook voor andere producten kun je hier terecht. Kijk hier voor de mooiste fashion items, boeken, schoenen en woondecoratie.

De markt opent zowel woensdag en zaterdag om 09:00 uur. Vanaf dan kun je hier 7 uur lang terecht voor al het mooist dat hier te vinden is. Om 16:00 uur begint het opruimen en sluit de markt weer. Maar geen paniek, je hoeft niet langer 3 dagen te wachten en dan is de volgende markt alweer aan de gang.