Werk aan Tchaikowskypad en Kampenweg

Geschreven door Redactie

Op maandag 11 oktober wordt gestart met de aanleg van het fietspad Tsjaikowskypad in Almere Stad West.

Het fietspad wordt verbreed tot vier meter. Het project duurt tot en met vrijdag 5 november.

Op dat moment is het Tsjaikowskypad tussen de busbaan over de Kampenweg/Giethoornpad en het fietspad Den Uylpad afgesloten. Ook het deel van het Tsjaikowskypad tussen Stadion Stedenwijk en Cruijff Stadion is afgesloten. Omleidingsroutes zijn aangegeven met gele borden.

Vanaf zaterdag 16 oktober repareren wij het riool en asfalt van de Kampenweg, tussen het busbaankruispunt en Lenthehof. Deze werkzaamheden duren tot en met zondag 24 oktober 2021. Op dat moment is Lenthehof onbegaanbaar. Dit betekent dat u Lenthehof tijdelijk niet op de gebruikelijke manier kunt bereiken.