Top 3 meest gevolgde sporters op Instagram

Geschreven door Redactie

Hier zijn de meest gevolgde sporters op instagram


3 Neymar Jr

Neymar Jr staat momenteel op nummer 3 van de ranglijst meest gevolgde sporters van dit moment met 163 miljoen volgers. Hij staat momenteel onder contract bij Paris-SG. Hij is voor 220 miljoen overgekomen in 2017 van Barcelona, waar hij het team verliet omdat hij dé ster speler wou zijn bij een ploeg en dat kan natuurlijk niet wanneer Lionel Messi daar ook speelt.

2 Lionel Messi

Lionel Messi staat op nummer 2 op de ranglijst van meest gevolgde sporters op dit moment met 277 miljoen volgers dus 114 miljoen volgers meer dan nummer 3 Neymar Jr. Lionel Messi wordt gezien als de beste voetballer aller tijden en de beste van de 21e eeuw. Hij heeft 16 seizoenen lang bij Barcelona als prof gespeeld tot dit jaar. Hij moest Barcelona verlaten, omdat Barcelona enorme schulden had en ze dus Lionel Messi niet konden betalen. Hij is dus overgegaan naar Paris-SG om samen met Neymar Jr te kunnen spelen als een van zijn ‘’beste vrienden’’ in de voetbal wereld.

1 Cristiano Ronaldo

Ronaldo staat op nummer 1 op de ranglijst van de meest gevolgde sporters en personen in het algemeen met 359 miljoen volgers. Hij is ook de meest gevolgde persoon op alle sociale media. Dit komt omdat hij dé rolmodel is voor jongeren die ook professioneel voetbal willen spelen. Hij heeft op dit moment de meeste doelpunten ooit gemaakt in het voetbal en wordt gezien als een van de beste zo niet de beste aller tijden en wordt ook nog de ‘’ Complete Forward’’ genoemd door al de vaardigheden die hij heeft.











Onze Ambassadeurs

Ons Almeerders bekeken ook: