Klimbos Fun Forest in Almere

Geschreven door Redactie

Deze locatie is geopend, maar met aangepaste openingstijden en maatregelen vanwege het coronavirus. Onderstaande informatie zoals tijden zijn niet up-to-date. Raadpleeg hiervoor eerst de website van de betreffende locatie.

Bij Fun Forest in Almere kun je kiezen uit verschillende activiteiten. Hier heb je zeker een uniek en uitdagend uitje. Uiteraard is ook een combinatie van het onderstaande mogelijk (vanaf 8 personen): Klimmen in het Fun Forest of Teambuilding op het veld.

Het Klimpark Fun Forest Almere heeft vijf verschillende parcoursen met lange tokkelbanen. Sommigen hebben een lengte van wel meer dan 150 meter! Door de opbouw in moeilijkheidsgraad, is het klimpark interessant voor zowel jong en oud.

Kinderen kunnen er al vanaf 8 jaar (vanaf een lengte van 1.30 meter) komen klimmen, in dat geval wel onder begeleiding van een volwassene. Het klimmen bij Klimpark Fun Forest duurt circa 3 uur. Speciaal voor kinderen tussen de 8 en 11 jaar is er het Monkey parcours, een 4 meter hoog parcours dat verboden is voor volwassenen. Ideaal voor een kinderfeestje!

Voor meer informatie ga dan naar https://www.visitflevoland.nl/nl/nu/agenda/3752553726/fun-forest




Onze Ambassadeurs

Ons Almeerders bekeken ook: