Vandaag is het Small Business Saturday

Geschreven door Redactie

Small Business Saturday herinnert ons aan de belangrijkste winkelmogelijkheden in onze eigen gemeenschappen.

De kleine bedrijven waar we werken, wonen en spelen, bieden niet alleen talloze mogelijkheden om geschenken te geven, ze zijn ook praktisch en klaar om je boodschappenlijstje aan te vullen met hoogwaardige, attente geschenken.

Elk jaar op de zaterdag na Thanksgiving stimuleert de Shop Small-beweging eigenaren van kleine bedrijven om zich op alle mogelijke manieren voor te bereiden op klanten. Dat geldt ook voor de traditionele fysieke klant en de online shopper. Het eendaagse evenement blijft elk jaar groeien. Dat betekent dat ondernemers voor je klaar staan ​​om in hun winkels te shoppen!

Kleine bedrijven voeden onze gemeenschappen. Ze houden onze hoofdstraten bloeiend en bieden werk aan bijna de helft van de Amerikaanse beroepsbevolking. Het ondersteunen van kleine bedrijven betekent dat je je lokale economie, lokale bedrijven, belastinggrondslag, scholen en infrastructuur ondersteunt. Je kerstinkopen zullen eten op de tafels zetten van mensen die je kent.

Je zult je gemeenschap goed doen en je zult ook kwaliteitsgeschenken vinden. Kleine bedrijven zijn trots op hun werk. Ze hebben hard gewerkt voor hun droom en dat is te zien aan hun vakmanschap.

Verken je gemeenschap terwijl je kleine bedrijven ondersteunt. Terwijl je je geweldige cadeaus zoekt, kun je ook je favoriete kleine bedrijf een compliment geven! Zorg ervoor dat je #SmallBusinessSaturdayOnsNieuws gebruikt om op sociale media te posten.


Onze Ambassadeurs