Intratuin zit vol in de kerstsfeer

Geschreven door Redactie

Intratuin heeft elk jaar rond de kerst een leuk decor en goede aanbiedingen

Het bedrijf verkoopt vooral groen, planten en bloemen. Maar nu met de kerst is er ook een hele kerstafdeling bij zowel die in Lelystad als die in Almere. In Lelystad kan je elk jaar op bezoek bij ijsberen en kun je het enorme kerstdorp bekijken die is gemaakt van de kerstdorpstukken die elk jaar te koop zijn bij Intratuin. Kijk je ogen uit en zie wat er allemaal voor leuks in het dorpje staat. Ook kun je allemaal decoraties kopen voor in het huis. Lampjes, kerstballen er is van alles om te kopen

Ook in Almere is er een flink kerstdorp gebouwd en overal door de Intratuin staan kerstbomen met decoraties erin die je kunt kopen. Ook staat er een leuk versierde auto en er hangt een arrenslee in een boom.

Dus kom langs bij één van de twee Intratuins, kijk je ogen uit en koop wat leuks voor de kerst.