Winterse modetrends van 2021

Geschreven door Redactie

Een deken voor buiten

Hoe zorg je er nu voor dat je er lekker warm en toch modieus bijloopt tijdens deze koude dagen? Wij hebben hieronder een kleine greep uit dé trends van de winter van 2021/2022.

Wit, witter, witst

Wit is een van dé trendkleuren van aankomende winter. Van top tot teen mag je je in het wit kleden. Een witte coltrui, witte broek, witte laarsjes en uiteraard een witte jas. Op deze manier doe je helemaal mee met de trend.

Big meets bigger

De tempraturen gaan naar beneden en dus blijf je het liefst binnen bij de openhaard zitten. Maar helaas, soms moet je toch echt naar buiten. En als dat het geval is dan is daar de oversized winterjas heerlijk voor. Het is als een warm dekbed dat je om je heen slaat. Deze trend is niet alleen modieus maar ook nog eens heel comfortabel. Zo heb je altijd nog een beetje deken bij je.