Grote Rondleiding Buitenplaats Doornburgh

Geschreven door Redactie

Dit noem je nou het perfecte zondag uitje

Je krijgt een uitgebreide rondleiding langs de verschillende monumenten van dit gebied aan de Vecht. De gids zal de bezoekers leiden om meer te weten te komen over de geschiedenis van het landhuis tot het heden. Je bezoekt het voormalige klooster uit de jaren 60 en speciaal voor deze reis wordt het hoofdgebouw van Dornburg uit de 18e eeuw geopend.

Het landhuis bestaat uit prachtige parkbossen ontworpen door J.D. Zocher heeft verschillende rijksmonumenten. Elke week zijn er rondleidingen door het klooster, maar deze grootse rondleiding alleen kan je door het 18e-eeuwse hoofdgebouw leiden.

Waar en wanneer


Het vind aankomende zondag plaats van 11:00 uur t/m 14:00 uur. Als je morgen niet kan is het geen probleem, want je kan het 9 januari nog eens bezoeken! Voor meer informatie kan je de website bezoeken