Word fit bij FlexFit Fitness

Geschreven door Redactie

Bij FlexFit Fitness kan je al sporten vanaf 19,99 euro per 4 weken!

FlexFit Fitness Almere Poort is een modern fitnesscentrum die aan de rand van Almere Poort zit en goed bereikbaar is voor bewoners uit Almere Poort. Met ruim 1500m² bieden ze een volledige fitnessruimte, groepslessen en personal training. Er zal altijd wel iets zijn dat bij jou past. Het is een sfeervol fitnesscentrum waar persoonlijke aandacht en gezelligheid centraal staat en je kan kiezen uit verschillende abonnementen. Bovendien kunt u na het sporten ontspannen aan onze stamtafel. Maak een gezellig praatje met de mensen daar! In de grote fitnesszaal zijn er diverse cardio en kracht machines. Je kan individueel trainen, maar ook kan je gebruik maken van begeleiding van één van de opgeleide instructeurs. Voor meer informatie ga je naar de website: flex-fit.nl/fitness-almere.