Een reminder waarom je altijd vriendelijk moet zijn!

Geschreven door Redactie

Waarom? Omdat vriendelijkheid een weerspiegeling is van jou, niet van de ander.

Elke persoon die je ontmoet gaat door een soort strijd. Vriendelijk zijn als iemand gemeen is, is ervoor kiezen om voorbij het ego/de pijn van de persoon te kijken en in zijn ware zelf te kijken.

Medeleven. De kern van ieder mens is de behoefte om bemind te worden en het vermogen om lief te hebben. Niemand wordt gemeen geboren. Door het leven worden we in elkaar geslagen, de een erger dan de ander. Het is pijn, trauma, schuld, verdriet.. Geprojecteerd op anderen om zichzelf te beschermen. Boosheid is pijn. Als je het zo ziet, is het een stuk makkelijker om aardig te zijn tegen zelfs de gemeenste persoon. WEES ALTIJD VRIENDELIJK!

Onze Ambassadeurs