Dak eraf: Isolatie en zonnepanelen erop!

Geschreven door Redactie

Je dak beter isoleren of duurzamer maken is een uitstekende investering: de woning wordt meer waard, je bent minder kwijt aan energiekosten én de woning wordt behaaglijker.

Doe daarom mee met de challenge: “Dak eraf: Isolatie en zonnepanelen erop!” Doe je mee?  www.ikdoemeejijook.nl  #ikdoemeejijook

Doe de gratis check van jouw dak

Nog veel daken van koopwoningen in Flevoland bieden kansen voor zonnepanelen. En tegelijk verdienen de daken ook een isolatie-check. Isoleren van je dak en gelijk zonnepanelen erop: een interessant win-win combinatie! Je huis verduurzamen lijkt prijzig. Toch zitten er veel voordelen aan, óók op financieel gebied. Hoe energiezuiniger de woning, hoe meer jouw huis waard is geworden. Gaat deze in de verkoop, dan kun je meer voor jouw woning vragen. Daarbij komt dat je minder energie hoeft te verbruiken om de woning warm te krijgen. Met de stijgende energieprijzen zorgt dat voor een lagere energierekening. En een belangrijk bijkomend voordeel: je reduceert hiermee de CO2 uitstoot! Welke maatregel neem jij?

Via een gratis thermocard kun je checken of de dakisolatie op orde is.
Energieloket Flevoland kan helpen met een zonne-advies op maat voor jouw dak.
Meld je aan voor deze challenge en zet een stap.

Impact challenge vorige week

Vanuit bijna alle gemeenten namen vorige week Flevolandse bedrijven deel aan de challenge “Duurzaam ondernemen, kies voor een kleinere grondstof-voetafdruk!” In totaal steunden 34 Flevolanders deze challenge. Zij hebben stappen gezet om hun grondstoffenverbruik op de werkplek te verminderen.

1 jaar challenges voor 1 circulair Flevoland   

In maart staan de challenges in het teken van ‘duurzaam verbouwen’. Natuur en Milieufederatie Flevoland (NMFF) organiseert samen met haar lidorganisaties, overheden, bedrijven en anderen challenges gericht op het verkleinen van de Flevolandse voetafdruk. Wekelijks is er een nieuwe challenge om aan mee te doen.  Aan één meedoen is al een stap in de goede richting. Want zo dragen we bij aan minder CO2 uitstoot en grondstofverbruik.  
 
Samen creëren we zo één grote challenge: www.ikdoemeejijook.nl   

Onze Ambassadeurs