4 maart Nationale Zonendag

Geschreven door Redactie

Elk jaar op 4 maart eert Nationale Zonendag de zonen van de wereld en degenen die hen opvoeden. De dag werpt ook een blik op de rol van een zoon en zijn relatie met de mensen om hem heen.


Over de hele wereld worden er iets meer zonen dan dochters geboren. Beide brengen echter vreugde aan gezinnen. Onze onstuimige zonen groeien op tot volwassen mannen en smeden hun eigen onafhankelijkheid in de wereld. Sommige zijn zachtaardig en zachtaardig. Anderen vullen elk uur met een sprankje nieuwsgierigheid met vragen, sommige niet te beantwoorden.

Ouders en familieleden streven ernaar om hen te kneden tot een persoon die beter is dan wij. Zonen, zoals veel kinderen, testen de grenzen tot ze op een dag volwassen voor ons staan. Nationale Zonendag moedigt ouders aan om rolmodellen te zijn en de grenzen te geven die zonen nodig hebben. Vier hun successen terwijl u hen door hun mislukkingen leidt. Geef ze een basis van vaardigheden waar ze een leven lang op kunnen vertrouwen en die ze zullen doorgeven aan hun zonen.

Elke dag als zoon en ouder van één is een schat. Jongens hebben ons nodig om model te staan voor verantwoordelijkheid, hard werken en integriteit. Terwijl ze naast ons werken en leren, zullen die kwaliteiten hen worden bijgebracht. De dag herinnert ons aan de waarde die onze zonen aan ons leven en aan anderen toevoegen.

Onze Ambassadeurs