Zet de knop om met Energieloket Flevoland!

Geschreven door Redactie

Doe mee en vraag gratis tochtstrip bij Energieloket Flevoland!

Steeds meer Nederlanders willen energie besparen. Zet de knop om. Er moet nu iets gebeuren om minder gas te gebruiken. De prijs van energie is hoog. Met een paar simpele tips kun je tot wel honderden euro’s per jaar op gas besparen. Ook thuis kan je de knop omzetten. Kom dus nu in actie! Hoeveel ga jij besparen? Energieloket Flevoland helpt je op weg en geeft gratis tips.

Zorg dat de warmte niet naar buiten lekt. Wat helpt is het aanbrengen van tochtstrips. Je kunt nu een gratis tochtstrip bij Energieloket Flevoland aanvragen (zolang de voorraad strekt), via www.energieloketflevoland.nl/contact (vermeld bij de aanvraag: 'seizoenscampagne’ )

 Je ziet dan gelijk wat het je financieel oplevert. Je kunt nu deze aanvragen via www.energieloketflevoland.nl/contact [selecter: 'energiebespaarmeetlat’ ]


Onze Ambassadeurs