Albert Heijn Parkwijk heropent straks met sushibar

Geschreven door Redactie

De Albert Heijn aan de Watercipresstraat 15 in Almere Parkwijk gaat volledig op de schop.

De verbouwing begint op vrijdag 29 april om 20:00 uur. De winkel blijft vervolgens gesloten tot dinsdag 10 mei 11:00 uur. "Dan begint onze feestelijke opening", zegt supermarktmanager Patrick de Jong. Iedereen is van harte welkom om hierbij aanwezig te zijn. Een dj zorgt voor muziek, de eerste klanten krijgen iets lekkers en er zijn speciale aanbiedingen. "Kom langs! Wij zijn ontzettend benieuwd naar de reacties op onze vernieuwde winkel."
 
De verbouwing blijft binnen de bestaande muren, maar door een slimme herinrichting komt er wel meer ruimte. Het is zelfs meer dan genoeg voor het plaatsen van een sushibar, waar professionele chefs de hele dag door verse maki, sushi en sashimi maken. Het versaanbod wordt groter en gevarieerder, met veel vega(n). Ook worden straks onder andere grillworst, kippenvleugeltjes en gehaktballen vers in de winkel gegrild. Het aantal zelfscankassa’s wordt uitgebreid tot vijftien.

Medewerker van het eerste uur

Op 4 juni 1996 vestigde de Albert Heijn van franchisenemer Bun zich in Parkwijk. Het was toen de allereerste supermarkt in dat deel van Almere. "De opening trok destijds veel belangstelling, iedereen wilde de winkel met eigen ogen zien", vertelt Patrick de Jong. "Ik denk dat we met onze verbouwde supermarkt ook zo veel aandacht trekken. We krijgen immers een winkel met een enorm versaanbod en de laatste technische snufjes!" Albert Heijn Parkwijk wordt dinsdag 10 mei om 11:00 officieel geopend door medewerkster Henny de Moree. Zij werkt al vanaf de opening van 26 jaar geleden in de winkel. "Een mijlpaal, en daarom aan haar de eer om het lint door te knippen", aldus de supermarktmanager.

Onze Ambassadeurs