Brasserie Bakboord heet vanaf nu Restaurant Bakboord

Geschreven door Redactie
Brasserie Bakboord heet vanaf nu Restaurant Bakboord Foto gemaakt door: Ron Baltus / sportshots.pro, https://sportshots.pro

Sinds de overname in februari 2018 door horecaondernemer Taco van der Meer heeft er een ware transformatie plaats gevonden van Brasserie Bakboord naar Restaurant. Na diverse verbouwingen en een conceptverandering van brasserie naar fine dining kan er nu met trots gesteld worden dat Bakboord met recht restaurant genoemd mag worden.

Taco van der Meer zegt: ”De reden waarom wij horecazaken hebben is om een concept neer te zetten met als enige doel zéér tevreden gasten. Daar zijn wij met Bakboord volledig in geslaagd. Op de reviewsites wordt de kwaliteit geroemd. Bij de naam Brasserie denken gasten toch aan een ander product dan bij een restaurant, dat geeft verwarring en ook wel eens een teleurstelling en dat is juist wat wij willen voorkomen”.

Restaurant Bakboord is het culinaire speelveld van de creatieve executive chef Lars Bertelsen, Chefkok Chen Margolin en hun team die dagelijks bijzondere gerechten bereiden. Zij laten zich inspireren door de natuur, nieuwe (her)ontdekte groente en smaken, en gebruiken contrasterende ingrediënten die krachtig en intens zijn, maar toch resulteren in gerechten die hun delicatesse perfect behouden.

Restaurant Manager Chris Bos is verantwoordelijk voor de service. Naast de uitgebreide wijnkaart heeft hij met grote zorg de wine pairing samengesteld. Naast de à la carte is er ook het 2- tot 8-gangen Chefs menu en is er ook een volledig 2- tot 8-gangen vegetarisch menu.
Onze Ambassadeurs