Game van de week: Skribl.io

Geschreven door Redactie

Skribl.io is een klassiek teken-en-raadspel voor meerdere spelers.

Laat je artistieke muis-tekenvaardigheden schitteren en speel met vreemden of maak een groep met je klasgenoten of collega's om een ​​face-off te hebben tijdens een pauze.

Skribl.io is een gratis teken- en raadspel voor meerdere spelers. Het is een online versie van Pictionary. Elk spel heeft meerdere getimede rondes. In elke ronde trekt een van de spelers een gekozen woord, terwijl anderen raden wat het woord is voor punten. De speler met de meeste punten aan het einde van alle rondes wint!

Skribl.io is een gratis browsergebaseerd spel. Je hebt geen account nodig en je hebt geen Adobe Flash Player nodig om te spelen. Skribl.io kan worden gespeeld met elk virtueel platform (Zoom, Google Meets, enz.), omdat het alleen in een ander venster moet worden gespeeld. Screenshare is niet nodig: iedereen speelt alleen en het virtuele platform is alleen bedoeld om elkaar te zien en met elkaar te communiceren.Onze Ambassadeurs