Zomer in Haven is er weer

Geschreven door Redactie

Een heerlijk dagje uit vol met leuke programma’s bij Zomer in Haven.

Dit jaar is het er weer… Zomer in Haven. Het wordt deze maand van 18 tot en met 28 augustus en volgende maand van 2 tot en met 4 september gehouden. Er is een uitgebreide zomerprogrammering voor zowel jong als oud. Je kunt dus je zomer in Almere Haven vieren met allemaal leuke activiteiten. Zo zijn er bijvoorbeeld kinderactiviteiten, livemuziek op straat, activiteiten bij Corrosia en leuke watersportactiviteiten.

Tijdens deze Zomer in Haven kun je genieten van straatoptredens waaronder een liveoptreden van Henk Wolleswinkel. Er zullen verschillende podia zijn waar muzikale acts hun muzikale kunsten vertonen. Van DJ tot Brassband je kan het zo gek nog niet bedenken en het is er. Ook zal de brocantenmarkt komt weer terug. Je kunt dus weer Heerlijk rondstruinen en misschien wel leuke dingen tegenkomen. Daarnaast zal ook de grootste hippiemarkt van Nederland aanwezig zijn. Dit is een echt zomerse hippiemarkt met prachtige kleuren, kunst en meer.

In het water is er ook genoeg te beleven. Zo kan er onder andere worden gesupt, gekanood zeilen en gesurft en zijn de botters er weer klaar voor om het tegen elkaar op te nemen in de traditionele botterrace. Voor de jonge bezoekertjes zijn er meerderen leuke dingen te doen. Er zijn meerdere springkussens en verschillende leuke knutsel- en kookworkshops.Ga voor meer informatie naar: www.zomerinhaven.nl/programmaOnze Ambassadeurs