Ontdek Nederland onder water

Geschreven door Redactie

Je bent van harte welkom om op zondag 13 november om 15.00 uur te komen kijken en genieten van 'Nederland onder Water', een film van regisseur Arthur de Bruin (bekend van Wolf en de Marker Wadden).

De film (en ook koffie en thee trouwens) wordt u aangeboden door het programmabureau Aanpak Oostelijke Vechtplassen.

Dat zit zo: Waterschap Amstel, Gooi en Vecht (één van de partners binnen de aanpak) heeft met een financiële bijdrage deze ingewikkelde onder water-productie mede mogelijk gemaakt. In ruil krijgen zij (en wij) nu de gelegenheid de film eenmalig te vertonen aan, ruim voordat de film op tv wordt uitgezonden.

Regisseur aanwezig

Speciaal voor deze middag wordt de voormalige NH-kerk aan de Oud Loosdrechtsedijk 230 omgetoverd tot een bioscoopzaal. Een absolute bonus is dat regisseur Arthur de Bruin zelf aanwezig is om na afloop met u in gesprek te gaan over de film én over het bijzondere maak- en productieproces.

Reserveer dus zondag 13 november in uw agenda en kom genieten van de Nederlandse onderwaternatuur. De film start om 15.00 uur. De toegang is gratis, net als het kopje koffie dat erbij wordt geserveerd.

Zondag 13 november, 15.00-17.00 uur, Oud-Loosdrechtsedijk 230 (Lichtbaken)

Onze Ambassadeurs