Avonturendagen voorjaarsvakantie!

Geschreven door Redactie

Word jij ook een echte Almere Jungle avonturier?! Er zijn diverse opdrachten en spellen te vinden tussen alle planten en dieren. Door deze opdrachten te proberen/voltooien test je jouw eigen avonturier skills. 

Doe je dan ook mee aan de #AlmereJungleChallenge? Dan maak je kans op 4 jaar abonnementen of een middagje mee lopen in de dierverzorging voor 6 personen! Winnen doe je door alle opdrachten te vinden, uit te voeren, vast te leggen en te delen. Deel je filmpje op Instagram/ Tiktok, Facebook en vergeet @AlmereJungle er niet in te taggen zodat we jouw filmpje zien langskomen! #AlmereJungleChallenge

Houd de socialmedia in de gaten om te weten of je hebt gewonnen! Voor 12 maart maken ze de winnaar bekend! 

Van 25 februari t/m 5 maart 2023.

Voorbeeld van de challange zien? Ga nu naar de Tiktok, Instagram of facebookpagina van Almere Jungle! 

Koop je tickets online met korting op www.almerejungle.nl

Onze Ambassadeurs