GRATIS holistisch en spiritueel Festival, 20 & 21 mei

Geschreven door Redactie

Geloof jij dat je meer bent dan alleen een lijf en een hoofd en dat er meer is tussen hemel en aarde? Of ben je hier ten minste nieuwsgierig naar? Dan is dit festival voor jou! 

Circa 50 holistisch therapeuten en energiewerkers zijn er voor jou. In korte consulten kun je kennismaken met massages, energetische behandelingen of een persoonlijk boodschap ontvangen met Tarot kaarten, handanalyse of van een medium. Voor de consulten wordt een vergoeding gevraagd. Ook zijn er mooie artikelen te koop zoals edelstenen, unieke sieraden en er zal informatie worden gegeven over opleidingen, cursussen, e.d.

Ieder uur worden er inspirerende workshops gegeven over spirituele iriscopie en hypnose tot Tantra en meer. Er zijn foodstands waar je lekker wat kunt eten en drinken. Op zaterdagavond wordt er een Ecstatic Dance gegeven met DJ. Voor kinderen is er ook vermaak.

De tijden zijn van 10 tot 16 uur. Meld je GRATIS aan op https://puurzentrum.nl/festival/

Locatie: PUUR ZENtrum voor bewustZIJN. Randstad 22-161. Er is beperkt gratis parkeren en het is prettig als je met de fiets komt.


Onze Ambassadeurs