Banketbakkerij Schep voor al uw zoete wensen

Geschreven door Redactie

Wanneer je iets te vieren hebt of gewoon jezelf wilt verwennen van het weekend kun je het beste naar Banketbakkerij Schep gaan in Almere-Stad. Wie in Almere heeft er nog niet een heerlijk taartje of gebakje bij deze verse banketbakker gescoord?

Voor ieder wat wilt dat is zeker van toepassing bij Banketbakkerij Schep. Heerlijke verse fruitgebakjes, of toch liever veel chocolade of iets met te veel slagroom. De keuze is reuze wanneer u met een grote glimlach uw gebakje gaat uitkiezen bij de vitrines. 

Maar ook voor (speciale) taarten ben je Banketbakkerij Schep aan het juiste adres. Krijgt u visite, een mooie fototaart voor de verjaardag van uw kindje, trakteert u uw collega's of verwent u uzelf gewoon een keer, bij Banketbakkerij Schep is alles bespreekbaar. Zowel op de website als in de winkel kunt u allerlei taarten uitkiezen. Natuurlijk verzorgen zij ook Bruidstaarten om uw huwelijk meteen goed te laten starten.

Verder verzorgt Banketbakkerij Schep ook een heerlijke High Tea in de winkel, ook hier hebben zij verschillende mogelijkheden en kunt u speciale wensen altijd bespreken.  Zij combineren zoete en hartige lekkernij op een mooie Etagère. Wanneer u uw geliefde eens flink wilt verwennen tijdens het winkelen zou dit een goede optie voor u kunnen zijn.

Uiteraard bezorgd Banketbakkerij Schep ook alles op locatie. U kunt heel eenvoudig via de website bestellen en aangeven op welke dag en tijd u uw bestelling wilt ontvangen. Of dit een doos gebak voor familie is of een doos saucijzenbroodjes voor collega's. het kan allemaal. Kijk snel op de website voor het totale aanbod en bestel nog snel voor het weekend. http://www.banketbakkerijschep.nl/

Voor de laatste acties en aanbiedingen: https://www.facebook.com/bakkerijschep/

Onze Ambassadeurs