Bouw & Timmerbedrijf Van Hamersveld bestaat 10 jaar!

Geschreven door Redactie

Het is alweer 10 jaar geleden dat Dennis van Hamersveld zich in heeft geschreven bij de Kamer van Koophandel met Bouw & Timmerbedrijf Van Hamersveld. Nu vele verbouwingen verder kijkt Dennis zeer te vrede terug op de afgelopen jaren en heeft hij tot op de dag van vandaag geen spijt van zijn stap tot zelfstandig ondernemer.

Van Hamersveld is gespecialiseerd in het verbouwen, uitbouwen of het renoveren van woningen. Dit kan het vergroten van uw huiskamer zijn met de aanbouw van een mooie serre of het creëren van extra kamers op zolder door het plaatsen van een dakkapel. Ook kan Dennis voor wat extra zonlicht zorgen door het plaatsen van nieuw dakraam.

Maar ook voor loodgieterswerk, schilderwerk of stucwerk gaat Van Hamerveld voor uw aan de slag. Omdat we het hier hebben over een allround aannemersbedrijf kunt u al uw klussen in één offerte laten opnemen, dit zal vast financieel in uw voordeel zijn en u heeft slechts met één onderneming te maken met ruim 10 jaar ervaring.

Op de website van Van Hamersveld ziet u ruim tientallen gerealiseerde projecten. Van grote verbouwingen tot kleine opknapklussen is in beeld te zien. U kunt altijd contact opnemen voor een vrijblijvende offerte of advies. Neem contact op via de website https://bouwbedrijfvanhamersveld.nl/.

Bouwbedrijf Van Hamerveld is ook te volgen op Facebook: www.facebook.com/pages/biz/Bouw-Timmerbedrijf-Van-Hamersveld-596226763784293/

Onze Ambassadeurs