Nacht van de Nacht zoekt vrijwilligers

Geschreven door Redactie

De Nacht van de Nacht is een jaarlijks evenement georganiseerd door de Natuur- en Milieufederaties. Tijdens de Nacht van de Nacht worden er door het hele land honderden evenementen georganiseerd in het donker en doven honderden bedrijven en gemeenten lichten van gebouwen en reclameverlichting. Dit jaar wordt de Nacht van de Nacht voor de 14e keer georganiseerd op zaterdag 27 oktober 2018.

In Almere organiseren we de nacht van de nacht bij De Kemphaan. Om deze activiteit een goed verloop te geven zijn wij op zoek naar vrijwilligers die tijdens dit evenement als gids de bezoekers in groepen langs de route door het bos begeleiden. De route is sfeervol verlicht met lampionnen en fakkels en je komt langs verschillende scenes die door leerlingen van Theaterschool Almere en danscentrum Jouetta's by Chantal worden gespeeld.

-Ben je beschikbaar op 27 oktober vanaf 18:00 uur 
-Kun je op zaterdag 20 oktober om 10:00 uur of dinsdag 23 oktober om 19:00 uur aanwezig zijn bij de voorbereidingsbijeenkomst 
-En vind je het leuk om mensen te begeleiden? Stuur ons dan een e-mail voor meer informatie.

Mailen kan naar Jacqueline, info@justtomeetfriends.nl of Silvia, info@silproducties.nl

Onze Ambassadeurs