Overval op dierenspeciaalzaak vanavond in Opsporing Verzocht

Geschreven door Redactie

Almere - Op zaterdag 11 augustus probeerde een man een dierenspeciaalzaak aan de Rumbastraat te overvallen. Opsporing Verzocht zendt vanavond de beelden uit van de overvaller.

Hij wil geld uit de kassa, maar gaat er zonder buit vandoor.  De recherche zoekt de nog onbekende verdachte. Vaak helpt dan een tip. Door informatie met ons te delen, werkt het publiek met ons samen aan een veiliger Nederland. Dáár zijn wij voor, altijd!

Zaak in Opsporing Verzocht

Maar omdat de gouden tip nog niet binnen is, vraagt de recherche het publiek nogmaals om medewerking en ditmaal via Opsporing Verzocht. De uitzending van 18 september is op NPO 1 en begint om 20.30 uur. De herhaling is op NPO 2, aanvang 12.05 uur.


Wij zijn jarig dus wij trakteren!
Doe mee en win mooie prijzen!
Bekijk hier alle prijzen