Basisschool De Zeetuin 35 jaar!

Geschreven door Redactie

Basisschool De Zeetuin viert aankomende week haar 35-jarig bestaan. In 1983 gingen de deuren voor het eerst open voor 80 leerlingen. Inmiddels krijgen 142 leerlingen les op de school.

De school startte destijds met 80 leerlingen, al vrij snel werd het leerlingenaantal hoger en hoger waardoor er een aanbouw en later zelfs ook nog een dependance moest komen. Op z'n drukst telde de school 300 leerlingen.

Feest!

De school laat het jubileum natuurlijk niet ongemerkt voorbij gaan; zo gaan alle leerlingen komende maandag naar Dierenpark Amersfoort en worden er op dinsdag en donderdag spannende circuslessen gegeven aan de leerlingen waarbij er uiteindelijk een voorstelling zal worden gehouden voor ouders en buurtgenoten.

Vrijdag wordt de viering afgesloten met een feest op het schoolplein waar onder meer spelletjes worden gespeeld, er veel eten is waarbij naast leerlingen ook ouders en buurtgenoten welkom zijn.

 


Onze Ambassadeurs