Windesheim zet uitblinkende studenten in het zonnetje

Geschreven door Redactie

Aanstaande donderdag reikt hogeschool Windesheim Flevoland prijzen uit aan de beste studentondernemers en de studenten met het beste afstudeerproduct. Dat meldt de hogeschool online.

"Op donderdag 8 november bepaalt een deskundige jury wie Windesheims Beste van 2018 is. Naast een prijs voor het beste bachelorproduct is er ook een prijs voor de beste Associate degree afstudeerder. In deze categorie zijn twee studenten genomineerd", schrijft een woordvoerder.

De beste studentondernemers ontvangen een geldbedrag dat ze mogen investeren in hun eigen onderneming of startup idee. Ook krijgen ze een jaar lang begeleiding door het Centre for Entrepreneurship en een gesprek met de Rabobank, ínclusief starterspakket. De winnaars van het beste eindproduct voor de bachelor- en Ad-opleidingen ontvangen naast een geldbedrag een coachingsgesprek met een Windesheimcoach.

Onze Ambassadeurs