Sinterklaas onthaald in Kunstlinie Almere Flevoland

Geschreven door Redactie

Sinterklaas is zondag voor de tiende keer onthaald in de grote zaal van Kunstlinie Almere Flevoland (KAF). Het is ook de tiende keer van de Theaterschool Almere het festijn organiseert.

Theaterschool

Theaterschool Almere is erg trots dat ze het voor de tiende keer mochten organiseren: “Ik ben er wel trots op eigenlijk. Het is heel leuk om hier zo vaak te staan en volle zalen te trekken”, aldus jeugddocent Gaby Waakhuijsen. “Werken met de kinderen is natuurlijk het leukste. Het is mooi om te zien dat kinderen die nieuw zijn eerst op de achtergrond dingen doen, en elk jaar doorgroeien naar een grote rol.”

Altijd spannend

De leerlingen van de theaterschool staan in de hoofdrol. Al sinds de eerste editie vult het festijn jaarlijks twee keer de grote zaal. “Dat Sinterklaas komt, is natuurlijk al een feest op zich”, zegt Waakhuijsen. “Het verhaal zelf is altijd spannend. Er gaat wat mis, komt dat nog goed? Gaan we Sinterklaas nog wel zien of loopt het helemaal mis? Dat maakt het elk jaar weer meeslepend.”

Onze Ambassadeurs