Openingsweekend Space Waste Lab en Space @ KAF trekt 8.000 bezoekers

Geschreven door Redactie

Ruim 8.000 bezoekers hebben het openingsweekend van SPACE WASTE LAB en educatieprogramma SPACE @ KAF in Almere bezocht. 

Vrijdag 5 oktober ging onder toeziend oog van duizenden bezoekers en special guests Franco Ongaro (directeur ESTEC), Michiel Rijsberman (gedeputeerde provincie Flevoland) en Franc Weerwind (burgemeester van Almere), SPACE WASTE LAB van kunstenaar en innovator Daan Roosegaarde in wereldpremière met een spectaculaire performance dat in real-time het space waste boven onze hoofden visualiseert. Zaterdag 6 oktober trok de eerste editie van SPACE @ KAF met Weekend van de Wetenschap ambassadeur André Kuipers een volle Grote Zaal.

Meer lezen over dit evenement? Kijk dan op de website van Almere Centrum.

Link: https://www.almerecentrum.nl/openingsweekend-space-wate-lab-en-space-kaf/

Onze krant nog niet ontvangen?