Aanvoerder Receveur van Almere City FC baalt van onervaren scheidsrechters

Geschreven door Redactie

Aanvoerder Tim Receveur van Almere City FC uitte vrijdagavond forse kritiek op de scheidsrechters in de Keuken Kampioen Divisie na de met 2-3 verloren wedstrijd tegen Jong Ajax. Vooral de discutabele strafschop die scheidsrechter Teuben gaf aan Jong Ajax was voor Receveur de druppel die de emmer deed overlopen.

"Jonge scheidsrechters mogen een beetje komen leren en fouten maken in de Keuken Kampioen Divisie (...) Ik irriteer mij daar dood aan." Receveur heeft vaker aangegeven dat hij de de situatie niet wenselijk vindt, maar volgens hem wordt er weinig mee gedaan. De aanvoerder pleit voor meer ervaren scheidsrechters: "Het gaat bij ons ook om betaald voetbal en het moet geen leerschool zijn voor jonge onervaren scheidsrechters"

Almere City FC staat nu op de negende plaats en speelt vrijdag de laatste wedstrijd voor de winterstop tegen Jong PSV.

Vanwege gezondheidsoverwegingen hebben wij besloten deze maand niet huis-aan-huis te bezorgen. Klik hier voor meer informatie.