Definitief ontwerp vernieuwde Yanmar stadion

Geschreven door Redactie

Profvoetbalclub Almere City FC heeft zondag het definitieve ontwerp van het vernieuwde Yanmar stadion bekendgemaakt.

Komende zomer wordt de thuishaven van de club verbouwd en groeit de capaciteit van 2700 naar 4501 toeschouwers.

Op de nieuwe plattegrond is te zien dat de oude E en F tribunes tegen de vlakte zullen gaan en aan deze lange zijde moet tijdens de zomermaanden een nieuwe hoofdtribune verrijzen. Het nieuwe uitvak komt op de plek waar nu de fanatieke aanhang van de thuisploeg staat. 

Wanneer de eerste paal voor de verbouwing de grond in gaat weet de club nu nog niet precies. De aangevraagde vergunningen moeten nog definitief goedgekeurd worden en de inspraakprocedure voor de omwonenden is ook nog niet verstreken.

Almere City FC heeft de plattegrond gedeeld op Twitter.
Vanwege gezondheidsoverwegingen hebben wij besloten deze maand niet huis-aan-huis te bezorgen. Klik hier voor meer informatie.