Verkoop uitduels De Graafschap en Telstar van start

Geschreven door Redactie

In de maand oktober staan voor Almere City FC twee Awaydays op het programma.

De ploeg van trainer Robert Molenaar gaat dan op bezoek bij De Graafschap (4 oktober) en Telstar (18 oktober). De verkoop voor deze beide wedstrijden gaat nu van start. Verzeker je van een toegangsbewijs en steun City in de jacht op de punten. 

De Graafschap – Almere City FC 

Bij deze wedstrijd is sprake van een bus/autocombi. Supporters die met eigen vervoer naar De Vijverberg afreizen betalen € 6,50 voor een ticket. Het omwisselen vindt plaats bij het uitvak. Om gratis te parkeren navigeer je naar de Eikenlaan in Doetinchem.

Supporters die gebruik willen maken van de door de club georganiseerde busreis betalen € 18,50 voor een combiticket. De bus vertrekt om 17.30 uur bij het Yanmar Stadion. Instappen is mogelijk vanaf 17.15 uur. Het is toegestaan om zelf (op de heenreis maximaal twee alcoholische) consumpties mee te nemen. 

Telstar – Almere City FC 

Bij de uitwedstrijd tegen Telstar is sprake van een verplichte buscombi. Tickets (inclusief busreis) zijn verkrijgbaar voor € 17,50. De bussen vertrekken op vrijdag 18 oktober om 18.15 uur bij het Yanmar Stadion. Instappen is mogelijk vanaf 18.00 uur. Het is toegestaan om zelf (op de heenreis maximaal twee alcoholische) consumpties mee te nemen. 

Foto: Ron Baltus, www.sportshots.pro