Start kaartverkoop play-offs op dinsdag 7 mei

Geschreven door Redactie

De nieuwe speeldata voor de play-offs om promotie naar de Eredivisie te gaan is bekend gemaakt. De verplaatsing is noodzakelijk omdat de 33ste speelronde van de Eredivisie over het originele seizoenseinde heen is getild. 

Kaartverkoop play-offs 

Ongeacht de ronde waarin Almere City FC instroomt start de kaartverkoop voor de play-offs over exact een week. Vanaf dinsdag 7 mei, 13.00 uur, hebben seizoenkaarthouders als eerste de mogelijkheid om kaarten aan te schaffen voor het ‘toetje van het seizoen’. Zij mogen maximaal vier tickets per seizoenkaart bestellen. De exclusieve voorverkoop voor seizoenkaarthouders loopt tot woensdag 8 mei, 21.00 uur. Op donderdag 9 mei start de verkoop voor overige supporters. Hierover volgt later meer informatie. 

Alleen kassaverkoop

Let op: In verband met afspraken met de lokale veiligheidsdriehoek is het alleen mogelijk om kaarten voor de play-offs te bestellen aan de stadionkassa’s. Op vertoon van een geldig legitimatiebewijs kun je vier tickets per persoon aanschaffen. Tijdens de exclusieve voorverkoop voor seizoenkaarthouders zijn er vier stadionkassa’s geopend. 


Vanwege gezondheidsoverwegingen hebben wij besloten deze maand niet huis-aan-huis te bezorgen. Klik hier voor meer informatie.